Reacties Raikkonen en Giovinazzi op C41: 'Dit is de mooiste bolide tot nu toe' Formule 1
Formule 1

Reacties Raikkonen en Giovinazzi op C41: 'Dit is de mooiste bolide tot nu toe'

Reacties Raikkonen en Giovinazzi op C41: 'Dit is de mooiste bolide tot nu toe'

Tijdens de aankondiging van de Alfa Romeo C41, de bolide waar de Zwitserse renstal volgend jaar mee uitkomt in de F1, is er ook tijd voor een woordje met de coureurs. Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi kijken uit naar seizoen 2021, waar Alfa Romeo langzaam weer terug moet rijden naar de kop van het middenveld.

´Het is goed om de nieuwe auto te zien, hopelijk krijgen we tijdens de testdagen een idee waar we staan´, verklaart Raikkonen vanuit Polen, waar de aankondiging plaatsvindt. De welbekende neutrale blik van The Iceman is aanwezig tijdens de onthullingsshow. Wel is Raikkonen gemotiveerd: 'We gaan ons uiterste best doen, waar we ook eindigen volgend jaar.'

Giovinazzi kan niet wachten tot het 2021-seizoen. 'Dit is de mooiste bolide die ik tot nu toe bij Alfa Romeo heb gezien', verklaart hij met een glimlach. De Italiaan hoopt dat de bolide naast mooier ook sneller is. 'Hopelijk zien we dit bij de eerste testdag direct, en kunnen we een goede seizoensstart maken in Bahrein. Ik kijk er in ieder geval naar uit.'

Kleuren van C41-bolide omgedraaid

De C41 van Alfa Romeo verschilt niet ontzettend veel van vorig jaar. Veel onderdelen blijven hetzelfde, op de voorkant van de bolide na. Bij het uiterlijk wordt ook weer gebruik gemaakt van hetzelfde rood-witte kleurenpalet, alleen is de volgorde omgedraaid: boven wit, onder rood in plaats van andersom. Wat de precieze interne en externe veranderingen zijn van de C41 lees je hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws