Ricciardo aan de slag bij ESPN voor de Grand Prix van Canada: 'Dat wordt lachen, pas maar op' Formule 1
Formule 1

Ricciardo aan de slag bij ESPN voor de Grand Prix van Canada: 'Dat wordt lachen, pas maar op'

Ricciardo aan de slag bij ESPN voor de Grand Prix van Canada: 'Dat wordt lachen, pas maar op'

Red Bull Racing-reserverijder Daniel Ricciardo zal bij de Grand Prix van Canada een nieuwe taak op zich nemen. De coureur die in Canada zijn eerste race won, gaat niet als coureur, maar als presentator aan de slag voor het evenement in Canada. Bij ESPN zal hij samen met Will Arnett de uitzending rondom de race verzorgen.

De show die de naam 'The Grandstand' draagt, zal op de zondag worden gepresenteerd door het nieuwe duo. Hierbij zal alles rondom en tijdens de race worden besproken met de hulp van speciale gasten. Ricciardo heeft er al zin in. 'Dit wordt lachen, pas maar op. We gaan gewoon een heleboel plezier maken tijdens de show, dan voelt het hopelijk net alsof je met je vrienden gezellig bij het evenement aansluit.'

Het concept is vrij simpel volgens de Australiër. 'We brengen veel fantastische gasten in de show, zullen flink lachen en hopelijk de fans wat dichter bij de sport brengen waar ik zo veel van houd.' De co-host van Ricciardo, Arnett, is vooral bekend door zijn rol in de TV-serie 'Arrested Development'. Hij deelt de passie van Ricciardo voor motorsport en hoopt zijn kennis over de Formule 1 verder uit te bouwen. 'Hoe meer ik leer over de F1, hoe meer ik verliefd raak. We gaan erg veel lol trappen tijdens de show, daar mag je wel van uit gaan.'

'Daniel is ongelofelijk populair hier'

Ook bij ESPN zijn ze blij met de unieke line-up voor de GP van Canada. Ricciardo is enorm populair in Noord-Amerika, mede door zijn rol in de Netflix-serie 'Drive to Survive'. 'De Formule 1 wordt alsmaar populairder hier in Amerika. We willen de fans graag nieuwe manieren bieden om van de sport te genieten en dit is een geweldige manier om dat te doen', aldus Kate Jacksen, vice-president van productie bij ESPN. 'Het zijn twee grappige presentatoren die ook echt expertise meebrengen. We kijken ernaar uit', zo besluit de ESPN-topvrouw.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws