Russell verwacht andere verhouding op zaterdag en zondag: 'Gaat regenen' Formule 1
Formule 1

Russell verwacht andere verhouding op zaterdag en zondag: 'Gaat regenen'

Russell verwacht andere verhouding op zaterdag en zondag: 'Gaat regenen'

George Russell zag zijn team een moeilijke dag hebben, waarbij zowel hijzelf als Lewis Hamilton het team van Mercedes geen mooie klassering kon geven tijdens de trainingen op de vrijdag. De Brit laat weten dat deze dag echter vooral in het teken stond van dingen testen en uitproberen om zoveel mogelijk te leren, aangezien de rest van het weekend anders zal zijn door de regen.

Russell vestigt tegenover Sky Sports zijn hoop vooral op de regen, die de verhoudingen dit weekend weer flink op kan schudden ten opzichte van de vrijdag. Tijdens de sessies van die dag zaten de Zilverpijlen er namelijk totaal niet lekker bij, zo zag ook de Brit. 'Ik weet niet wat er veranderd is. Het was niet onze beste vrijdag. Het zal heel anders zijn de rest van het weekend, want het gaat regenen.'

Vrijdag in teken van testen

Bij Mercedes hebben ze de vrijdag in Hongarije dan ook vooral aangegrepen om dingen te proberen, mogelijk met het oog op de ontwikkeling van de auto in plaats van de blik op dit weekend te richten. 'Het was dus een beetje een testsessie, waarin we wat dingen uitprobeerde. Het was een moeilijke maar productieve dag', zo laat Russell weten.

Om zoveel mogelijk uit de vrijdag te halen heeft Mercedes veel verschillende dingen geprobeerd om meer over de auto te weten te komen. 'We hebben veel dingen geprobeerd om meer dingen te leren. We wilden het meeste uit de ronden halen. We zaten er nu wel verder vanaf dan we hadden verwacht. Morgen wordt een hele andere dag, net zoals de zondag.'

Kan Lewis Hamilton de eerste Mercedes-zege van het jaar binnenslepen op de Hungaroring? Zet in en krijg 13,00 keer je inzet terug!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws