Staat Vettel nu al voor een terugkeer bij Aston Martin? 'Dat zal ik niet vertellen' Formule 1
Formule 1

Staat Vettel nu al voor een terugkeer bij Aston Martin? 'Dat zal ik niet vertellen'

Staat Vettel nu al voor een terugkeer bij Aston Martin? 'Dat zal ik niet vertellen'

Sebastian Vettel zou mogelijk aan het begin van dit seizoen al kunnen terugkeren in de Formule 1, bij Aston Martin. Het gaat dan wel om een tijdelijke terugkeer. Mike Krack, teambaas van Aston Martin, hint er namelijk op dat Vettel één van de vervangers zou kunnen zijn voor de geblesseerde Lance Stroll. Eerder werd bekend dat hij de testdagen moest missen na een fietsongeval in Spanje.

Sinds het nieuws over Stroll naar buiten is gekomen, heeft Krack al even gesproken met Vettel. 'Ik heb een paar telefoontjes gehad met Sebastian', zegt Krack in gesprek met Motorsport.com. 'Maar dit is ook vorig jaar geweest en dat zal in de toekomst zo blijven.' Op de vraag of Vettel openstaat om de tijdelijke vervanger te worden van Stroll, antwoorde Krack: 'Dat zal ik niet vertellen.'

Aston Martin hoopt op terugkeer Stroll

Bij Aston Martin hopen ze dat Stroll volgend weekend gewoon in de auto kan stappen. 'Anders zien we dan wel weer verder', aldus Krack. 'We hebben eerst Bahrein voordat we over Jeddah spreken. We hebben de definitieve beslissing nog niet genomen. Dat is het punt. Je moet ook niet vergeten dat hij met een plan zijn pensioen in is gegaan. Ik denk dat dit ook iets is dat je moet respecteren. Dus laten we kijken wat er gebeurt.'

Over de situatie rond Stroll kan Krack weinig kwijt. 'Ik weet het eerlijk gezegd niet op dit moment. Hij is natuurlijk ons eerste plan. We willen hem terug in de auto hebben, maar we moeten afwachten wat hij zegt en wat de dokters op het juiste moment zeggen. We hebben een aantal plan B's, maar dat gaan we pas beslissen als plan A niet mogelijk is. Dat is heel eenvoudig', besluit Krack.

Actie: Pak 20 procent korting op F1TV Pro. Klik hier voor de aanbieding of bekijk onze Formule 1-live-kijken-pagina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws