Steiner: 'Mazespin-cadeau laat zien dat Mazepin geen ongelukkige jongen is' Formule 1
Formule 1

Steiner: 'Mazespin-cadeau laat zien dat Mazepin geen ongelukkige jongen is'

Steiner: 'Mazespin-cadeau laat zien dat Mazepin geen ongelukkige jongen is'

Het goede humeur van Nikita Mazepin over zijn Mazespin-cadeau toont volgens Günther Steiner dat hij niet de 'ongelukkige man' is die sommigen denken dat hij is. De video erover is expres online gezet zodat mensen kunnen zien dat de Rus ook een humoristische kant heeft.

In de betreffende video geeft Steiner een speciale tol cadeau aan Mazepin. Het gaat om de 'Mazespin', passend genaamd naar zijn bijnaam. De teambaas grapte: 'Het is een Mazespin-spel. Je draait deze, dat is beter dan de auto laten draaien.' Mazepin lachte toen hij het geschenk aannam en Steiner zei dat hij niets anders had verwacht.

'Nikita voelde zich niet ongemakkelijk', legde de teambaas van Haas uit volgens motorsport.com. 'Hij was best blij. Weet je, er is ook een gelukkige Mazepin. Hij is niet die ongelukkige jongen die velen denken dat hij is. Hij heeft een goed gevoel voor humor, weet je.'

Haas heeft besloten 'iets grappiger te zijn'

Steiner zei dat het vrijgeven van de video opzettelijk gedaan was om de wereld te laten zien dat de coureur ook een andere kant heeft dan hoe hij soms wordt geportretteerd. 'Ik denk dat er is besloten om iets grappiger te zijn', vertelde de Italiaan. 'Het lijkt alsof alle berichten over Nikita altijd over slechte dingen gaan, maar er zijn ook goede dingen. We proberen het in ons voordeel te gebruiken en weg te blijven van de nee-zeggers.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws