Verstappen ziet geen reden voor vertrek: 'Voldoende reden om blij te zijn bij Red Bull' Formule 1
Formule 1

Verstappen ziet geen reden voor vertrek: 'Voldoende reden om blij te zijn bij Red Bull'

Verstappen ziet geen reden voor vertrek: 'Voldoende reden om blij te zijn bij Red Bull'

Met het winnen van de twee eerste races van het seizoen kent Max Verstappen zijn beste seizoenstart sinds hij in de Formule 1 begon. Voorlopig lijkt het er niet op dat iemand in staat zal zijn de Red Bull Racing-bolide te verslaan. De kans dat de start van het 2024-seizoen nog succesvoller zal worden is dus groot, zo weet ook Verstappen.

In de eerste instantie blijft de Nederlander er rustig onder. ‘Ik denk dat het het beste begin van een jaar voor mij was in de auto’, vertelt hij aan Formula1.com wanneer hem word gevraagd of hij vindt dat dit zijn sterkste seizoenstart ooit was. Complimenten voor het team mogen hierbij niet ontbreken. ‘We hebben een goede balans en we werken goed als team. We maken geen fouten’, zegt hij vol lof over zijn renstal.

Red Bull begint goed, maar moet blijven leren

Ondanks het vertrouwen in zijn team en auto, weet de drievoudig wereldkampioen echter dat Red Bull het hoofd erbij moet houden en moet blijven doorwerken om het huidige niveau te behouden en nog meer overwinningen binnen te slepen. ‘Ik hoop dat we kunnen blijven leren’, aldus Verstappen. De Red Bull-coureur is echter tevreden met hoe het gaat op het moment. ‘Ja, een positief begin’, meent hij.

De geruchten over een mogelijk vertrek van de Limburger naar een ander team blijven onderwerp van gesprek. De coureur zelf is echter blij waar hij zit en ziet niet in waarom hij naar een ander team zou moeten gaan. ‘Er is voldoende reden om blij te zijn bij Red Bull’, geeft Verstappen aan. ‘De auto gaat goed, de mensen doen het goed en we blijven pushen voor nog betere resultaten.’ Daar voegt hij nog aan toe dat hij enkel daarop focust. De geruchten over zijn toekomstplannen doen de Nederlander dus niet zo veel. ‘Wanneer ik naar huis ga, denk ik niet aan die dingen’, zegt hij erover. ‘Het staat vast waar ik rijd en dat is waar ik wil zijn’, sluit de wereldkampioen af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws