Williams-CEO reageert: 'We hebben een frisse en nieuwe look gecreëerd' Formule 1
Formule 1

Williams-CEO reageert: 'We hebben een frisse en nieuwe look gecreëerd'

Williams-CEO reageert: 'We hebben een frisse en nieuwe look gecreëerd'

Jost Capito, CEO van Williams, is tevreden met de nieuwe livery van de renstal. In een persbericht brengt de kersverse leider naar buiten dat het ontwerp waar het team voor gegaan is de historische waarde van het team representeert maar tegelijkertijd de toekomst van het team uit moet stralen.

'Williams Racing is een iconisch team in de sport en een team dat een reputatie van succes opgebouwd heeft. Dit doet het team met haar doorzettingsvermogen en harde werk, gecombineerd met innovatie, passie en een absolute wil om te winnen', aldus het bericht van Capito.

'Elk merk kent hoogtepunten en dieptepunten en historisch succes kan een goede motivatie zijn, maar het kan niet gebruikt worden om toekomstige successen mee te voorspellen in de moderne Formule 1', voegt de Duitser daaraan toe.

Williams gaan voor nieuwe look

Williams houdt vast aan haar oorspronkelijke kleuren, blauw en wit, maar kent nu ook gele accenten. 'We hebben een frisse, nieuwe look gecreëerd voor de 2021-bolide. Een uitstraling die ons waanzinnige verleden meeneemt maar ook de toekomst representeert en de wil om weer terug te keren naar de top van de grid.'

'We beginnen pas net aan deze reis en er staat ons veel werk te wachten, maar wij zijn blij dat we de eerste stappen in de juiste richting kunnen zetten en kijken er naar uit om deze progressie op het circuit te tonen dit jaar', concludeert de ervaren teammanager.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws