Wolff: 'Elke seconde die ik besteed aan praten over Horner is tijdverspilling' Formule 1
Formule 1

Wolff: 'Elke seconde die ik besteed aan praten over Horner is tijdverspilling'

Wolff: 'Elke seconde die ik besteed aan praten over Horner is tijdverspilling'

Toto Wolff gelooft dat hij in het hoofd van Christian Horner zit, zo laat de teambaas van Mercedes weten in een interview met The Times. De Oostenrijkse topman is ervan overtuigd dat het tijdverspilling is om over de teambaas van Red Bull Racing, die geobsedeerd zou zijn met Wolff, te hebben.

Het seizoen moet nog beginnen, maar de woordenwisselingen tussen Wolff en Horner lijken alvast te zijn begonnen. De eerste klap komt uit de hoek van de Mercedes-baas, die in het interview gevraagd wordt naar Horner. 'Ik zit in zijn hoofd, alsof ik er woon zonder huur te betalen. Deze gast is geobsedeerd. Elke seconde die ik besteed aan praten over Horner is tijdverspilling in mijn leven.'

Wolff verkiest familie boven F1

Wolff kan desondanks wel genieten van de Formule 1, maar er is één ding waar hij misschien nog wel meer van geniet. 'Ik heb geweldige momenten in de F1. Ik hou van het team, ik hou van de uitdaging. Maar waar ik echt van hou, is mijn gezin. Ik heb drie kinderen, die 21, 18 en vijf jaar oud zijn. Het gezin bij elkaar hebben is waar ik het meeste plezier aan beleef.'

Zo brengt de 51-jarige uit Wenen graag zijn tijd door met zijn vrouw, Susie Wolff. 'Met mijn vrouw heb ik de perfecte partner gevonden. Mijn vrouw kan sneller autorijden dan ik. Maar dat is het minste van haar eigenschappen. We zijn totale zielsverwanten', aldus Wolff, die komend seizoen hoopt dat Mercedes weer meedoet om de wereldtitel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws