Wolff zeer te spreken over raceweekend in Miami: 'Ik geef het een negen' Formule 1
Formule 1

Wolff zeer te spreken over raceweekend in Miami: 'Ik geef het een negen'

Wolff zeer te spreken over raceweekend in Miami: 'Ik geef het een negen'

Toto Wolff en Christian Horner zijn zeer te spreken over de Grand Prix van Miami. Voorafgaand aan het raceweekend werd er een heus feestje beloofd door de organisatoren en de twee teambazen hebben gezien dat Miami daarin fantastisch werk heeft geleverd. Wolff geeft het Grand Prix-weekend in de Verenigde Staten dan ook een zeer hoog rapportcijfer.

Het raceweekend in Miami werd door ruim 240.000 mensen bezocht. Bovendien waren er heel veel bekende mensen te vinden rondom het circuit. 'Het was een spectaculair evenement', zegt Wolff bij RaceFans. 'Ik ben nog nooit bij een evenement geweest dat zoveel sfeer wist te creëren. We konden haast niet door de paddock lopen omdat er zoveel mensen waren, maar dat is goed. Ik denk dat we blij moeten zijn met zoveel support.'

De lay-out van het Miami International Autodrome kreeg nog wat kritiek. Wolff sluit zich niet aan bij deze kritieken. 'Je kan zeggen wat je wilt, maar Miami heeft echt goed werk geleverd. We hadden twee mooie DRS-zones en een heel lastig stuk bij bocht 17. Remmen was heel erg lastig daar. Als je van de racelijn ging, dan kon je zo een aantal posities verliezen. Sommige coureurs vinden het misschien niet optimaal, maar het zorgt wel voor entertainment. Ik geef dit evenement een negen', aldus de Mercedes-teambaas.

Horner sluit zich aan bij woorden Wolff

Horner, teambaas van Red Bull Racing, is het eens met de woorden van zijn collega. 'We zijn hier geweldig ontvangen. We konden duidelijk de passie zien bij iedereen. De interesse in de Formule 1 is op het moment torenhoog. De Amerikanen hebben laten zien dat ze weten hoe ze een evenement moeten opzetten.' De Grand Prix van Miami liep uiteindelijk goed af voor Red Bull. 'De race was uiteindelijk ook goed genoeg om de spanning vast te houden', concludeert Horner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws