Kelly Piquet

Kelly Piquet is geboren in Duitsland in 1988 en groeide het grootste deel van haar jeugd op in Frankrijk. Ze is de dochter van voormalig Formule 1-coureur en drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet sr. en het Nederlandse model Sylvia Tamsma. Momenteel heeft ze een relatie met Max Verstappen.

Deze pagina gaat verder onder het nieuws.

Piquet studeerde Internationale Betrekkingen aan het Marymount Manhattan College en tijdens deze studie besloot ze zich op de modewereld te storten. Ze werkte bij onder andere Vogue Latinoamerica en Bergdorf Goodman. Daarnaast was ze columnist voor het tijdschrift Marie Claire en in 2015 werd ze verantwoordelijk voor de berichtgeving van de Formule E op sociale media.

Relatie met Max Verstappen

In 2017 begon Piquet te daten met voormalig Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Iets meer dan twee jaar daarop werd hun dochter Penelope geboren. Echter, tegen het einde van 2019 kwam er alweer een einde aan de relatie met de Rus. Tegenwoordig is ze vaak te zien aan de zijde van Max Verstappen. De twee begonnen met daten in oktober 2020 en de relatie die eruit is ontstaan loopt nog tot de dag van vandaag.

Nelson Piquet sr.

De vader van Kelly, Nelson Piquet senior, was in totaal veertien jaar actief in de Formule 1. De Braziliaan behaalde in die tijd 23 overwinningen en hij werd driemaal bekroond tot wereldkampioen. Zijn eerste race won hij op het circuit van Long Beach in 1980 met Brabham. Tegenwoordig is Piquet sr. werkzaam als zakenman in Brazilië, waar hij een firma bestuurt die zich bezighoudt met tracking-apparaten voor voertuigen. 

Kelly Piquet
Kelly Piquet omhelst Max Verstappen nadat hij tweede werd tijdens de Grand Prix van Rusland 2021.

Kelly Piquet Nieuws