Update | Verstappen neemt het in simrace op tegen nog herstellende Correa Max Verstappen
Max Verstappen

Update | Verstappen neemt het in simrace op tegen nog herstellende Correa

Update | Verstappen neemt het in simrace op tegen nog herstellende Correa

The Race organiseert, vanwege de afgelasting van de Formule 1-races in 2020, virtuele races. Ze hebben voor de editie die aankomende zaterdag van start gaat niemand minder dan Max Verstappen weten te strikken.

Via Twitter laten ze weten dat Verstappen deel zal nemen aan het evenement. Ook IndyCar-coureur Felix Rosenqvist hebben ze weten te strikken voor 'The Race All-Star Esports Battle'.

Aanstaande zaterdag komen de heren in actie, om 18.00u Europese tijd trappen ze af. Zo valt het weekend toch maar weer aardig te vullen met Formule 1-gerelateerde activiteit, ondanks dat in Bahrein het asfalt ongeschonden blijft.

Formule 1 zet virtuele F1 Esport-serie op

Op zondag valt er dit weekend ook wat te beleven. De Formule 1 heeft aangekondigd dat men kan rekenen op een virtuele race, georganiseerd door Formula 1, voor elke race die dit jaar niet verreden wordt op de oorspronkelijke datum.

Met deze virtuele Esports-serie proberen ze de fans te vermaken in een winterstop die op zijn minst nog iets langer dan twee en een halve maand zal duren. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Update (20-3) 22:00u | Verstappen neemt het in simrace op tegen nog herstellende Correa

Max Verstappen zal het bij zijn virtuele race morgen tegen een bijzondere tegenstander opnemen. Juan Manuel Correa, die vorig jaar in de Formule 2-race op Spa zwaargewond raakte, zal voor het eerst sinds zijn crash weer deelnemen aan een race. De Ecuadoriaanse Amerikaan revalideert nog steeds van zijn in België opgelopen verwondingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws