Bleekemolen: 'Als het droog blijft, wint Verstappen gewoon weer' Formule 1
Formule 1

Bleekemolen: 'Als het droog blijft, wint Verstappen gewoon weer'

Bleekemolen: 'Als het droog blijft, wint Verstappen gewoon weer'

Jeroen Bleekemolen denkt dat Max Verstappen weer favoriet is voor de zege op Spielberg dit weekend. De verhoudingen zullen niet veel zijn veranderd, dus zal er iets bijzonders moeten gebeuren wil Lewis Hamilton met de overwinning aan de haal gaan. Ook zullen de aangekondigde updates van Mercedes nog niet worden doorgevoerd, zo geeft hij aan bij Grandprixradio.nl.

'De verhoudingen zullen deze week echt niet veel verschillen met afgelopen race', aldus Bleekemolen. Vooral gezien het feit dat de teams geen updates meenemen, lijkt er niet veel te veranderen. 'Mercedes had gezegd dat ze de auto niet meer doorontwikkelen, maar er wordt toch hier en daar gezegd dat ze met updates zullen komen. Deze zullen echt niet worden doorgevoerd op Spielberg', zo denkt de autocoureur. Door de dominante winst van Verstappen lijkt het gat te groot voor de concurrentie om te overbruggen.

De verwachting van Bleekemolen is dan ook helder. 'Ik verwacht dat Verstappen gewoon weer de sterkste zal zijn, mits het droog blijft. Als het regent is Hamilton altijd goed. Misschien is dat wel het kansje dat hij nodig heeft, want als het droog is heeft hij geen kans.' Het enige verschil met afgelopen weekend is dat Pirelli zachtere banden heeft geselecteerd. 'Ik denk dat dit vooral effect gaat hebben op het middenveld, vooraan zal er weinig veranderen.' Het lijkt dus een herhaling van vorig weekend te worden, tenzij er regen in het spel komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws