F1 Kijktip | Vettel doet perfecte imitatie van Raikkonen en Marko Formule 1
Formule 1

F1 Kijktip | Vettel doet perfecte imitatie van Raikkonen en Marko

F1 Kijktip | Vettel doet perfecte imitatie van Raikkonen en Marko

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elke vrijdag een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Deze week nemen we een uitstapje naast de baan. Natuurlijk draait het allemaal om de actie op het asfalt, maar ook buiten de circuits valt er genoeg te beleven in de wereld der Formule 1. Vraag het Sebastian Vettel maar, die van elk interview wel een feestje maakt.

Vettel dolt graag met de pers

Hoewel Vettel de laatste seizoenen worstelt met zijn vorm, is de Duitser zijn gevoel voor humor nooit verloren. Ook tijdens zijn succesjaren, Vettel werd tussen 2010 en 2013 vier keer kampioen in de Formule 1, nam de coureur niet alles serieus buiten het circuit. Veelal maakt hij grappen met zijn concullega's of dolt hij met journalisten.

Naast het racen heeft Vettel klaarblijkelijk nog een talent: accenten nadoen. Of het nou specifieke regiogebonden accenten of zelfs collega-coureurs zijn, Vettel doet ze perfect na. In de F1 Kijktip van deze week is bijvoorbeeld te zien hoe de nu 33-jarige coureur Formule 1-prominenten als Kimi Räikkonen, Helmut Marko en Nigel Mansell nagenoeg perfect imiteert. Check de video hieronder!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws