Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Miami gratis via F1TV! Formule 1
Formule 1

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Miami gratis via F1TV!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Miami gratis via F1TV!

Dit weekend is het tijd voor de vijfde race van 2023. De Grand Prix van Miami staat namelijk op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live bekijken via F1TV. Tijdens dit raceweekend kun je F1TV zelfs gratis testen! Let op: deze aanbieding is alleen beschikbaar in Brazilië, Canada, de Verenigde Staten én Nederland.

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar. Nu krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen! Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) in Miami live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Miami live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema F1TV voor Formule 1 in Miami

Op donderdag kun je tussen 23.30 en 23.55 uur kijken naar de ‘Weekend Warm-up’ van F1TV. Vanaf vrijdag begint het raceweekend in Miami. Om 20.00 uur begint de eerste vrije training, die een uur duurt. Vanaf 23.30 uur kun je kijken naar de tweede vrije training vanaf het Miami International Autodrome. Op zaterdag staat de derde vrije training op het programma, die je tussen 18:30 en 19:30 kunt bekijken.

Zaterdagavond is het tijd voor de kwalificatie voor de Grand Prix van Miami. Om 21.30 uur begint de voorbeschouwing, die 25 minuten duurt, op F1TV. Vanaf 22.00 uur is de kwalificatie rechtstreeks te zien. Direct na de kwalificatie start de nabeschouwing, die te zien is tussen 23.00 uur en 23.30 uur.

Zondag is het de dag van de Grand Prix van Miami. Vanaf 20.30 uur kun je de voorbeschouwing op de race zien. Tussen 21.30 uur en 23.30 uur is het tijd voor de race in Miami. Na de Grand Prix wordt er opnieuw nagepraat en geanalyseerd. Deze nabeschouwing is vanaf 23.30 uur te zien en duurt tot 00.10 uur.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws