Grand Prix van Nederland nagenoeg uitverkocht, alleen nog kaarten voor 'Super Friday' Formule 1
Formule 1

Grand Prix van Nederland nagenoeg uitverkocht, alleen nog kaarten voor 'Super Friday'

Grand Prix van Nederland nagenoeg uitverkocht, alleen nog kaarten voor 'Super Friday'

Het circuit van Zandvoort kan tijdens de Grand Prix van Nederland in september rekenen op een uitverkocht huis. Volgens de organisatie van de race zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor de zaterdag en de zondag. Alleen voor de vrijdag zijn er nog enkele kaarten beschikbaar, die te bemachtigen zullen zijn bij de Jumbo.

De actie van de supermarktketen zal beginnen op 18 mei. Dan kunnen klanten deze kaarten bemachtigen bij aankoop van verschillende wekelijkse actieproducten. De organisatoren van de Grand Prix van Nederland verwachten dat deze kaarten ook snel weg zullen zijn. Dat zou betekenen dat de tribunes voor het eerst sinds de terugkeer van de race op Zandvoort stampvol zullen zitten. Vorig jaar kon het evenement niet de volle capaciteit draaien vanwege de coronamaatregelen.

Na de race van vorig jaar kreeg het Circuit Zandvoort ontzettend veel lof voor het evenement. Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch Grand Prix, hoopt een nog groter spektakel te kunnen leveren. 'Het is geweldig dat alle tickets voor de zaterdag en zondag verkocht zijn', wordt de oud-Formule 1-coureur geciteerd door Motorsport.com. 'Het belooft een nog groter spektakel te worden dan vorig jaar.'

De laatste kaarten

Er zijn dus nog een aantal kaarten beschikbaar voor de zogeheten 'Super Friday' tijdens het Grand Prix-weekend. Frist van Eerd, algemeen directeur van Jumbo, is blij dat zijn supermarktketen een rol mag spelen. 'Vorig jaar was al een ongelooflijk feest in Zandvoort. We vinden het geweldig dat we voor de aankomende Dutch Grand Prix een groot aantal kaarten beschikbaar hebben voor onze Jumbo-klanten. We gaan weer met zoveel mogelijk fans genieten', aldus Van Eerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws