Kritiek op Vettel: 'Hamilton sloopt hem, het is lastig voor Binotto' Formule 1
Formule 1

Kritiek op Vettel: 'Hamilton sloopt hem, het is lastig voor Binotto'

Kritiek op Vettel: 'Hamilton sloopt hem, het is lastig voor Binotto'

De vier wereldtitels die Sebastian Vettel tot dusver wist te verzamelen, zijn compleet geflatteerd. Dat stelt Eddie Irvine, voormalig Ferrari-coureur in de Formule 1. Volgens Irvine is Lewis Hamilton stukken beter dan Vettel. Ook teamgenoot Charles Leclerc zou meer talent hebben.

Vettel pakte in 2010, 2011, 2012 én 2013 de wereldtitel met Red Bull. In 2014 kwam Daniel Ricciardo naar het team en nam de concurrentie fors toe. In 2015 vertrok Vettel naar Ferrari, waar hij wel races bleef winnen. Zijn vijfde wereldtitel bleef echter uit.

'Ik was verbaasd dat Ferrari hem aannam, want dat gebeurde op het moment dat hij verloor van Ricciardo', begint Irvine tegenover de internationale pers. 'Je ziet in gevechten tussen Vettel en Hamilton dat hij altijd op de tweede plek komt, Hamilton sloopt hem.'

Irvine is zoals gezegd enthousiast over Leclerc. 'Het is moeilijk voor Mattia Binotto (teambaas Ferrari, red.). Vettel kan Leclerc schade toebrengen in zijn gevecht voor het wereldkampioenschap. Leclerc is de enige die op Hamiltons niveau kan rijden en ik kijk uit naar meer van hem.' (Foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws