Norris denkt dat Hamilton sterk terugkomt: 'Nog steeds zeer getalenteerd' Formule 1
Formule 1

Norris denkt dat Hamilton sterk terugkomt: 'Nog steeds zeer getalenteerd'

Norris denkt dat Hamilton sterk terugkomt: 'Nog steeds zeer getalenteerd'

Lando Norris verwacht niet dat Lewis Hamilton al de handdoek in de ring heeft gegooid. De coureur van McLaren weet dat de zevenvoudig wereldkampioen zeer veel talent heeft en dat hij terug kan komen van zijn achterstand op George Russell. Norris geeft aan dat hij al wist dat Russell een taaie klant zou worden voor Hamilton.

De recente prestaties van Hamilton hebben al veel stof doen opwaaien. Mensen denken dat de Mercedes-rijder aan stoppen denkt. 'Daar geloof ik niet in, want hij is nog steeds een zeer getalenteerde coureur', wordt de McLaren-rijder geciteerd door Independent. 'George doet het natuurlijk heel erg goed, maar dat is geen verrassing voor mij. Ik had niet verwacht dat George veel fouten zou maken en ver achter Lewis zou staan. Ik zei vorig jaar al dat hij competitief zou zijn.'

'Je moet Hamilton meer tijd geven dan alleen de eerste paar races', vervolgt Norris. De resultaten van de zevenvoudig wereldkampioen zijn wisselvallig. In Bahrein stond Hamilton nog op het podium, maar in Imola wist hij geen punten te scoren. 'In Imola regende het, waardoor het heel erg lastig was om te racen en in te halen. Er was maar één droge lijn, waardoor hij niet zijn ware potentie kon laten zien.'

Norris: 'Hamilton doet niet zelfvoldaan'

Voor Mercedes is de huidige situatie nieuw. De Duitse renstal was de afgelopen acht jaar immers heel dominant in de Formule 1. 'Het moet wel een hele verandering voor hem zijn. Hij reed in de snelste auto en nu moet hij veel meer nadenken over alles om hem heen. Ik denk niet dat hij met een zelfvoldane mentaliteit erin gaat en dingen heeft gemist, maar ze staan wel anderhalve seconde achter. Als je een halve seconde voorsprong hebt dan kan je dingen missen, maar niet als je strijdt om de tiende, twaalfde of vijftiende plek', concludeert Norris.

Pak twee keer je inzet als Verstappen de GP van Miami wint.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws