Nürburgring opent deuren voor Formule 1: 'We zijn beschikbaar voor 2021' Formule 1
Formule 1

Nürburgring opent deuren voor Formule 1: 'We zijn beschikbaar voor 2021'

Nürburgring opent deuren voor Formule 1: 'We zijn beschikbaar voor 2021'

Mochten er nog meer races in 2021 uitvallen als gevolg van het coronavirus, staat de Nürburgring klaar om eventuele gaten in de kalender op te vullen. Het circuit geeft aan graag in gesprek te gaan met de Formule 1, mocht men het Duitse circuit willen gebruiken voor het 2021-circuit.

'We zijn beschikbaar voor gesprekken met de Formule 1 als men daar behoefte aan heeft', laat het circuit weten aan Auto Bild. 'Vorig jaar zijn de gesprekken over de vervangende race op ons circuit ook erg vlot verlopen. We hebben laten zien dat we een Grand Prix op korte termijn konden organiseren dus ik weet zeker dat we dat nu weer kunnen.'

Toch is er vanuit de FOM nog geen contact geweest met de Duitsers. 'Tot dusver hebben we geen belletje gekregen. We zullen moeten afwachten wat er gebeurt. Meer kunnen we er niet echt over zeggen.'

In 2020 week de Formule 1 uit naar de Nürburgring, waar op korte termijn een erg amusante Grand Prix werd georganiseerd. In een spannende race eindigde Max Verstappen als tweede, waarbij ook Daniel Ricciardo het podium haalde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws