Ondertussen in F1 | Leclerc springt in eigen kart tussen raceweekenden in Formule 1
Formule 1

Ondertussen in F1 | Leclerc springt in eigen kart tussen raceweekenden in

Ondertussen in F1 | Leclerc springt in eigen kart tussen raceweekenden in

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Leclerc springt in eigen kart tussen raceweekenden in

Charles Leclerc zit tussen de Grand Prix-weekenden in niet stil. De Monegask besloot om een bezoekje te brengen aan het kartcircuit te Brignoles. Daar kwam hij in actie in een van zijn eigen karts, Leclerc heeft namelijk een eigen kartmerk opgezet.

Crash Zhou gedetailleerd in beeld gebracht

De crash van Guanyu Zhou op het circuit van Silverstone staat eenieder ongetwijfeld nog vers in het geheugen, maar op de beelden van F1 was maar moeilijk te zien wat er nu echt precies gebeurde. De mensen achter het account van Crashalong op YouTube hebben nu een gedetailleerde animatie gemaakt om het ongeluk in beeld te brengen.

Red Bull-garage reageert op incident Pérez en Russell: 'Elke f***ing keer!'

In de garage van Red Bull Racing werd de start van de race met veel spanning gekeken. Christian Horner en de monteurs van het team zagen dat Max Verstappen goed van zijn plek kwam, en daar hadden zij applaus voor over. in bocht 4 ging het echter mis voor Sergio Pérez, die op zijn achterband werd aangetikt door George Russell. Dit incident deed men bij Red Bull denken aan de samenkomst tussen Alexander Albon en Lewis Hamilton.

Norris heeft eindelijk nummer één-auto: 'Bedankt Verstappen!'

Lando Norris heeft op zijn Instagram-account laten zien dat hij eindelijk de 'nummer één-auto' tot zijn beschikking heeft. Deze is momenteel in handen van Max Verstappen, maar de regerend wereldkampioen lijkt deze heel even uitgeleend te hebben aan de McLaren-coureur. Reden voor Norris om zijn dankbaarheid te uiten online.

Drie inhaalacties Leclerc op Verstappen in één beeld gevangen

Charles Leclerc was afgelopen zondag oppermachtig in de strijd met Max Verstappen. De coureur van Red Bull Racing had simpelweg de snelheid niet op de Monegask achter zich te houden. De drie inhaalacties die Leclerc moest uitvoeren om de race te winnen, leveren mooie beelden op.

Steiner pronkt als 'Top Gunth': 'Ik word altijd in de maling genomen'

Teambaas van Haas Gunther Steiner was uitermate tevreden met de prestaties van zijn team bij de Grand Prix van Oostenrijk. De sociale mediamensen binnen zijn team konden het dan ook niet laten om de teambaas even in het zonnetje te zetten met een creatieve post. Op het plaatje is Steiner te zien met een Top Gun-edit. De populaire film met acteur Tom Cruise straalt bravoure uit, net zoals 'Gunth', zo zullen de creatievelingen hebben gedacht. De teambaas kan er wel om lachen, maar benadrukt dat het absoluut niet zijn idee was. 'Ik heb hier niks mee te maken! Ze vinden altijd wat om mee mee in de zeik te nemen.'

Verstappen verliest pet tijdens rondje over Red Bull Ring, maar leert van zijn fout

Max Verstappen is tijdens een ereronde over de Red Bull Ring zijn pet verloren. De coureur van Red Bull Racing zwaaide naar de aanwezige fans, maar door de wind vloog zijn pet van zijn hoofd. Een dag later liet de Nederlander te zien dat hij leert van zijn fouten, en hield hij zijn pet stevig vast.

Ajax-verdediger Tagliafico gespot op Red Bull Ring

Nico Tagliafico, de linker vleugelverdediger van Ajax, kan blijkbaar genieten van een potje racen. Afgelopen weekend was hij ter plaatse op de Red Bull Ring om te genieten van de Oostenrijkse Grand Prix. 'Een geweldige ervaring!', liet hij erover los in het onderschrift.

Verstappen en Leclerc zetten gevecht voort op het podium

Max Verstappen en Charles Leclerc kregen na afloop van de race duidelijk niet genoeg van hun gevecht. Op de baan wist Leclerc de strijd te winnen van de coureur van Red Bull Racing, maar op het podium kwam een late aanval van Verstappen onverwachts. Die strijd lijkt dus gewonnen te zijn door de Nederlander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws