Race op Monza gaat door, contract verlengd tot 2025 Formule 1
Formule 1

Race op Monza gaat door, contract verlengd tot 2025

Race op Monza gaat door, contract verlengd tot 2025

Monza's burgemeester Dario Allevi heeft nu al een topdag achter de rug: het Italiaanse circuit mag zich opmaken voor een toeschouwerloze race op 6 september, en heeft een contract op zak tot het jaar 2025.

'Gisteren kreeg ik een verwacht telefoontje van de president van de Automobile Club d'Italia, Angelo Sticchi Damiani. Die bevestigde dat de Italiaanse Grand Prix op 6 september in Monza zal worden gehouden.' Het evenement gaat achter gesloten deuren plaatsvinden, deelt de burgervader mee.

Allevi kon maandagochtend nog aankondigen op social media dat er in de stad voor de tweede keer geen nieuwe infecties meer waren opgedoken. 'Het is opnieuw gebeurd', aldus een trotse burgemeester die geciteerd wordt door SoyMotor.

'Ook heeft de Formule 1 besloten om het contract met één jaar te verlengen. De racewagens zullen tot minstens 2025 op de Tempel der Snelheid blijven racen.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws