Russell gelooft in titelkansen Mercedes: 'Iedereen moet op zijn best presteren' Formule 1
Formule 1

Russell gelooft in titelkansen Mercedes: 'Iedereen moet op zijn best presteren'

Russell gelooft in titelkansen Mercedes: 'Iedereen moet op zijn best presteren'

George Russell gelooft in de titelkansen van Mercedes voor het aankomende seizoen. De Brit geeft aan dat met de huidige snelheid waarmee het gat wordt gedicht en de ontwikkeling die het team heeft doorgemaakt, niets onmogelijk is voor de Duitse renstal. Russell blikt nog even terug op afgelopen seizoen en geeft aan dat hij komend seizoen op de top van zijn kunnen moet presteren.

Gevraagd naar de kansen van Mercedes om in 2023 deel te nemen aan de titelstrijd met Red Bull Racing en Ferrari, zei Russell: 'Ik denk dat als je kijkt naar de ontwikkeling die we dit jaar hebben gebracht en de snelheid waarmee we het gat hebben gedicht, er is niets dat zegt dat we dit niet kunnen bereiken. We zijn nu ongeveer twee maanden vrij duidelijk welke doelen we moeten halen op het gebied van ontwikkeling. En ik ben er vrij zeker van dat als we dat bereiken, we een auto zullen hebben waarmee we kunnen concurreren met Red Bull', aldus de Engelsman tegenover Motorsport.com.

Russell blikt nog even terug op de moeizame start die Mercedes afgelopen seizoen kende: 'Begin dit jaar kwalificeerden we ons achter Alfa Romeo en achter Haas. Het feit dat we op het einde van het seizoen in staat waren om te vechten voor raceoverwinningen bewijst veel. Ik heb dus alle vertrouwen in dit team.'

'Iedereen moet op zijn best presteren'

De Mercedes-coureur geeft aan dat hij zal gaan zitten met zijn persoonlijke begeleiders om te zorgen dat iedereen het maximale uit zichzelf gaat halen komend seizoen. 'We zullen zeker met het team gaan zitten, met mijn persoonlijke team, om te zien hoe we het hele seizoen het meest efficiënt kunnen zijn. We moeten ervoor zorgen dat niet alleen ik, maar iedereen in het team op zijn best presteert. Het is absoluut een uitdaging, een die alleen maar bijdraagt ​​aan de uitdagingen van de Formule 1.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws