Samenvatting persconferentie GP Nederland met Carey en Lammers Formule 1
Formule 1

Samenvatting persconferentie GP Nederland met Carey en Lammers

Samenvatting persconferentie GP Nederland met Carey en Lammers

De Grand Prix van Nederland is aangekondigd en zal in het voorjaar van 2020 voor het eerst worden verreden. In een persconferentie op het circuit van Zandvoort is dat vanochtend bekendgemaakt.

Al maanden deden de geruchten de ronde over dat de onderhandelingen tussen Zandvoort en Liberty Media om de Nederlandse Grand Prix na 35 jaar weer op de Formule 1-kalender te krijgen goed verliepen. Sinds november steeg de 'Formule 1-koorts' toen Liberty Media aangaf graag naar Zandvoort te willen komen.

Thuisrace Max Verstappen

Vanaf dat moment hebben onder meer Prins Bernhard Junior, eigenaar van het circuit, en Jan Lammers alles op alles gezet om te proberen een thuisrace voor Max Verstappen te realiseren. Om elf uur vanochtend kondigden laatstgenoemde en CEO Chase Carey van Liberty Media aan dat de Nederlandse Grand Prix terugkeer op de kalender.

De FOM en het circuit in de duinen zijn een contract voor drie jaar overeengekomen. Biermerk Heineken is titelsponsor van het evenement. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

Persconferentie Formule 1 op Zandvoort

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws