Steiner is tweetende Storey zat: 'Ik zit niet meer op de kleuterschool' Formule 1
Formule 1

Steiner is tweetende Storey zat: 'Ik zit niet meer op de kleuterschool'

Steiner is tweetende Storey zat: 'Ik zit niet meer op de kleuterschool'

Günther Steiner is de spelletjes van Rich Energy en vooral die van hun CEO William Storey zat. De teambaas van Haas vindt dat Storey zich moet richten op het oplossen van problemen in plaats van op het versturen van trammelant veroorzakende tweets.

Rich Energy tweette dinsdag dat het de sponsorovereenkomst met Haas zou verbreken vanwege teleurstellende prestaties in het begin van het seizoen. Later bleek CEO Storey van het bedrijf de tweet zonder medeweten te hebben verstuurd.

'Storey moet zich focussen op problemen'

Daarna gaf Rich Energy aan dat het van Storey af wilde. Nu het contract verbroken lijkt te worden, wil Haas 35 miljoen pond zien van de energiedrankfabrikant. Toch begon alles bij de tweets van Storey en daar is Steiner kort maar krachtig over.

'Daar geef ik niet echt om', zegt Steiner tegen RaceFans. 'Als iemand dit op Twitter zet, weet je dat er een punt komt wanneer je zegt: ik ben over de vijftig, ik zit niet meer op de kleuterschool. Er zijn voor hem meer problemen dan dit om eerlijk te zijn. Daar moet hij zich op focussen en niet op hoe wij beginnen.' (Foto: Haas F1 Media)Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws