Storey weigert mondkapje te dragen in F1-bubbel: 'Slaafse vertoning' Formule 1
Formule 1

Storey weigert mondkapje te dragen in F1-bubbel: 'Slaafse vertoning'

Storey weigert mondkapje te dragen in F1-bubbel: 'Slaafse vertoning'

Op valentijnsdag werd bekendgemaakt dat Rich Energy in 2021 weer een Formule 1-team gaat sponsoren. Hoewel er nog niet is aangekondigd om welk team het gaat, verzekert de markante CEO William Storey dat hij volgend jaar weer in de paddock is te zien. Wel heeft hij lak aan de coronaregels in de F1-bubbel en zal hij naar eigen zeggen geen mondkapje gaan dragen.

Storey stoort zich namelijk aan de mondkapjesregel. 'De enige irritatie die ik heb bij mijn terugkeer naar de Formule 1 is het dragen van een mondkapje. Ik weiger om ooit zo'n slavensnuit op te zetten', laat hij weten via zijn Twitter. In plaats van aanpassen aan de geldende regels zit hij nog liever in zijn camper. 'Ik moet waarschijnlijk de races gaan kijken vanuit mijn motorhome.'

'Die bedplassers dringen er op aan dat ik zo'n sullig masker moet dragen in de paddock', vervolgt het spraakmakende figuur. 'Het is een slaafse vertoning', voegt hij er nog aan toe.' Dat Storey een opmerkelijk figuur is, was al te zien toen Rich Energy sponsor was van het Amerikaanse Haas. De sponsordeal werd vroegtijdig verbroken door de CEO van het energiedrankjesmerk, volgens eigen zeggen door tegenvallende resultaten bij Haas. Meerdere partijen hebben dit echter ontkracht.

De soap van Rich Energy gaat door

Als de aankondiging van Storey correct is, keert Rich Energy in 2021 als titelsponsor terug naar de Formule 1-grid. Op sociale media wordt er vooral negatief gereageerd op de aankondiging, gezien deze werd uitgesteld en vervolgens alsnog te laat online kwam. Als klap op de vuurpijl kon Storey niet eens het team noemen waar de vermeende sponsordeal mee is gemaakt. Toch claimt hij dat een rentree daadwerkelijk gaat gebeuren.Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws