Update | Bijna alle tweets van account Rich Energy gedeletet Formule 1
Formule 1

Update | Bijna alle tweets van account Rich Energy gedeletet

Update | Bijna alle tweets van account Rich Energy gedeletet

De opmerkelijke soap rondom de sponsordeal van Haas met Rich Energy is met het beëindigen van de deal nog steeds niet ten einde. GPFans is het opgevallen dat het merk zich op Twitter nog steeds uitgeeft als sponsor van Haas.

Het merk van de bebaarde William Storey heeft al eerder op eigen houtje leugenachtige tweets de wereld in gestuurd. Zo meldde het account in het weekend van de Britse Grand Prix dat de sponsorovereenkomst niet langer van kracht was, terwijl dat destijds nog wel het geval was.

Nu is dus het tegengestelde aan de gang. Rich Energy retweet berichten van het officiële Formule 1-kanaal en Haas, en doet in haar eigen tweets alsof het nog bij Haas betrokken is. Daarnaast pretendeert Rich Energy met een foto van het reuzenrad in Suzuka aanwezig te zijn geweest tijdens het afgelopen raceweekend.

"Renault-test voor Storey"

Het meest merkwaardige bericht is echter een filmpje in slechte kwaliteit van een Renault-wagen die de garage uitgerold wordt, met daarin volgens Rich Energy merkeigenaar Storey. Aangezien Renault en Storey geen enkele band hebben gehad, is het bericht zo goed als zeker bijeen gelogen, net als de algehele bewering nog bij de Formule 1 betrokken te zijn.

Update | Bijna alle tweets van account Rich Energy gedeletet

Het twitteraccount van Rich Energy heeft voor de zoveelste keer in een aantal dagen tijd een opmerkelijk bericht de wereld in gestuurd. In een woensdag verstuurde tweet wordt gemeld dat 'vanwege een wettelijke overeenkomst met een concurrent' alle tweets tot deze maand zijn verwijderd. Het account, dat geregistreerd is in november 2015, gaat nu niet verder terug dan afgelopen 1 oktober.

Ook een eerdere tweet waarmee Rich Energy uithaalde naar Max Verstappen, was al niet langer online terug te vinden. Overigens staat bij de mededeling dat alle tweets van voor deze maand zijn verwijderd een foto van een voorvleugel van Haas met de naam van het merk erop. Wederom een poging van Rich Energy om de wereld te doen geloven dat het nog steeds aan het Amerikaanse team verbonden zou zijn. (Foto: Haas F1 Team)


Lees meer over:
Formule 1 Rich Energy

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws