Verstappen en Perez beantwoorden de vraag hoeveel vriendinnen een F1-coureur heeft Formule 1
Formule 1

Verstappen en Perez beantwoorden de vraag hoeveel vriendinnen een F1-coureur heeft

Verstappen en Perez beantwoorden de vraag hoeveel vriendinnen een F1-coureur heeft

Max Verstappen en Sergio Perez hebben de vraag van een lokale Formule 1-fan beantwoord of F1-coureurs veel vriendinnen hebben. Om de vraagronde voorafgaand aan de Grand Prix wat interessanter te maken krijgen kinderen uit de lokale bevolking de kans om hun racehelden een vraag te stellen. De zesjarige Maximilian liet er geen gras over groeien en voelde de twee Red Bull Racing-mannen aan de tand.

'Is het waar dat Formule 1-coureurs veel vriendinnen hebben?', vroeg de Oostenrijkse jongen aan Verstappen en Perez. De twee Grand Prix-winnaars konden wel lachen om het feit dat hij er op zo'n jonge leeftijd al mee bezig was of iets hem veel vriendinnen op zou leveren. Perez antwoordde eerst: 'Dat verschilt. Sommigen hebben er heel veel, sommigen hebben er niet één. Gemiddeld zijn het er waarschijnlijk wel veel, ja.'

'Ik zit momenteel achter slot en grendel', voegt Verstappen daar lachend aan toe, doelend op de relatie die hij momenteel heeft met Kelly Piquet. Circa een half jaar geleden publiceerde de Braziliaanse op Instagram een foto van haarzelf met de Limburger, waarna duidelijk werd dat het aan was. Sindsdien vormt hij een koppel met haar. 'Ik zit er dus een beetje tussen in, bij wijze van spreken', stelt Verstappen.

Verstappen: 'Is hij daar niet te jong voor?'

Perez heeft een vrouw en kinderen dus ook hij houdt het bij één vrouw. Zodoende is de vraag aan de twee mannen rijdend voor Red Bull niet zeer goed besteed, maar geen zorg, denkt de Mexicaan: 'Anderen compenseren aardig voor ons.' Op welke van zijn collega's hij doelt met de komische opmerking, wordt niet duidelijk. Wel hebben de heren het naar hun zin.

'Dat klopt helemaal!', bevestigt Verstappen. 'Is hij niet iets te jong om over dit soort dingen na te denken?' Perez reageert gevat: 'Hij overweegt om Formule 1-coureur te worden.' De vraag viel uitstekend in de smaak bij de twee heren die Red Bull momenteel aan de top van het wereldkampioenschap zetten. Wat Verstappen verder nog te melden had voorafgaand aan het weekend vind je hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws