Wedden op GP Mexico: Verstappen topfavoriet voor poleposition en eindzege Formule 1
Formule 1

Wedden op GP Mexico: Verstappen topfavoriet voor poleposition en eindzege

Wedden op GP Mexico: Verstappen topfavoriet voor poleposition en eindzege

Max Verstappen is de torenhoge favoriet voor zowel poleposition als de eindzege tijdens de Grand Prix in Mexico. Verstappen heeft de kans om op het goede momentum van de afgelopen weken voort te bouwen op een circuit waar de Red Bull-bolide vaak ijzersterk is. Verstappen won al tweemaal in Mexico, namelijk in 2017 en 2018.

Met een quotering van 1.66 voor zowel poleposition als de uiteindelijke winst laat de Nederlander titel rivaal Lewis Hamilton achter zich. De Engelsman krijgt een quotering van 3.00 en staat dus op gepaste afstand van Verstappen. Ook wordt er verwacht dat de tweede rijder van Red Bull Racing, Sergio Perez, beter zal presteren dan de tweede rijder van Mercedes, Valtteri Bottas. Respectievelijk krijgen zij een quotering van 13.00 en 15.00.

In de basis ligt het voordeel voor deze race in de handen van Red Bull. In de strijd om de snelste raceronde, en dus het extra punt, liggen de verhoudingen dichter bij elkaar. Verstappen krijgt een quotering van 2.75, terwijl Hamilton ook goede kans maakt met een quotering van 2.87. Perez en Bottas krijgen dezelfde kansen toegedicht met een quotering van 5.50.

Kansen voor Leclerc en Ferrari

Charles Leclerc krijgt veel steun bij de bookmakers. De Monegask krijgt voor de kwalificatie dezelfde quotering als Bottas en voor een overwinning van Leclerc krijg je 26 keer de inzet terug. Sainz volgt op gepaste afstand van zijn teamgenoot, maar staat voor de kwalificatie boven de twee McLarens en voor de winst gelijk aan de concurrenten. Mocht één van de McLarens poleposition pakken of de race winnen, krijg je 67 keer de inzet terug.

Denk jij dat Max Verstappen de snelste is in Mexico? Zet dan in en krijg 2,75 keer je inzet terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws