Wedden op GP Spanje: Verstappen eindigt achter twee Mercedessen Formule 1
Formule 1

Wedden op GP Spanje: Verstappen eindigt achter twee Mercedessen

Wedden op GP Spanje: Verstappen eindigt achter twee Mercedessen

Zondag 16 augustus is het tijd voor de Grand Prix van Spanje. Max Verstappen gaat daar voor zijn tweede overwinning in 2020, maar volgens TOTO lukt dat niet en eindigt hij achter de twee Mercedessen. Heb jij wel vertrouwen in een Nederlandse zege? Dan kun je uiteraard weer wedden op Verstappen!

In 2016 won de Nederlander zijn allereerste Grand Prix ooit op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Tussen 2017 en 2019 won Lewis Hamilton drie keer op rij in Spanje. Vorig jaar eindigde Verstappen op de derde plaats tijdens de Spaanse Grand Prix en werd Valtteri Bottas tweede. Ook voor deze Grand Prix kun jij weer wedden op de Formule 1.

Denk jij dat Verstappen, net als in 2016, de snelste is tijdens de Spaanse GP? Zet dan in en krijg 5,50 keer je inzet terug! Als Hamilton de snelste is, dan krijg je 1,50 keer je inzet terug. Volgens TOTO is Bottas na Hamilton de favoriet. Als hij de snelste is in Barcelona, dan krijg je 4,00 keer je inzet terug.

Denk jij dat Max Verstappen de snelste is tijdens de Grand Prix van Spanje? Zet dan in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws