Wolff denkt niet aan stoppen: 'Ik ben niks zonder wat ik nu doe' Formule 1
Formule 1

Wolff denkt niet aan stoppen: 'Ik ben niks zonder wat ik nu doe'

Wolff denkt niet aan stoppen: 'Ik ben niks zonder wat ik nu doe'

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft nooit gedacht aan stoppen, ondanks de moeilijkheden waar het team zich momenteel in bevindt. De Duitse renstal kent geen competitieve start aan het seizoen en het team lijkt dan ook niet te kunnen vechten met de twee topteams. Wolff heeft echter nog steeds veel plezier in de wereld van de Formule 1.

George Russell heeft tot nu toe consistent goed weten te presteren, maar de auto van Mercedes is op het moment niet wat we van de Duitse renstal gewend zijn. Het team wist acht constructeurstitel op een rij te winnen, maar een negende blijft waarschijnlijk achterwege. Wolff heeft niet nagedacht over stoppen op het hoogtepunt. 'Het probleem is dat ik dan dood was gegaan in de Malediven, omdat ik daar niet kan doen wat ik hier doe', zegt de Oostenrijker bij Motorsport.com.

'De activiteiten binnen het team en het ontwikkelen van het team geven mij heel veel plezier', vervolgt Wolff. De teambaas ziet dat de Formule 1 momenteel op zijn hoogtepunt zit. Wolff wil daar zo lang mogelijk van kunnen genieten. 'Ik heb nooit nagedacht over stoppen. Dan lijk ik net een project manager of werknemer die denkt: 'Ik heb dit nu gedaan en ik stop op mijn piek.' Het houdt mij allemaal niet tegen. Voor mij gaat dit leven door.'

Wolff: 'We moeten accepteren dat we fouten hebben gemaakt'

Wolff staat op het moment voor een lastige opgave. De Mercedes-teambaas moet het moraal hoog zien te houden binnen zijn renstal om het tij te kunnen keren. 'Niemand is zijn capaciteiten opeens verloren, maar we moeten nu nederig blijven en accepteren dat we fouten hebben gemaakt. Niemand binnen het team is onfeilbaar. Dat is wat we nu zien. Maar we weten ook dat we dit om kunnen draaien', besluit Wolff.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws