Rich Energy haalt uit naar Verstappen na crash Magnussen: 'Klim op je fiets!' Max Verstappen
Max Verstappen

Rich Energy haalt uit naar Verstappen na crash Magnussen: 'Klim op je fiets!'

Rich Energy haalt uit naar Verstappen na crash Magnussen: 'Klim op je fiets!'

Rich Energy, hoofdsponsor van Haas F1 Team, heeft op Twitter flink uitgehaald naar Max Verstappen en Red Bull Racing. De Nederlander miste Q3 van de kwalificatie van de Grand Prix van Canada, nadat Kevin Magnussen crashte.

'@RedBullRacing, klim op je fiets! Max Verstappen zou 's werelds beste premium energiedrank @rich_energy moeten drinken, dan is hij een stuk vrolijker', zo valt er te lezen. Daarbij is een foto geplaatst van een boos kijkende Verstappen. Inmiddels is de tweet verwijderd, maar F1Maximaal heeft een foto.

Rich Energy is net als Red Bull een producent van energiedrankjes. De twee merken bestoken elkaar over en weer met kritiek. Zo was er direct op de eerste testdag al de hashtag #BetterThanRedBull, toen Haas sneller bleek dan Verstappen. Red Bull lijkt voor Rich Energy/Haas dan ook de enige tegenstander te zijn.

Haas zonder Rich Energy-logo

William Storey, topman van Rich, sprak bij de presentatie van de bolide al opvallende woorden. 'We hebben er vertrouwen in dat we Red Bull in veel races gaan verslaan dit jaar. Dat is de heilige graal van marketing, maar soms komt het onverwachte op het juiste moment', zei hij toen.

Overigens rijdt Haas dit weekend in Canada zonder het Rich Energy-logo op de neus. De producent uit Amerika is verwikkeld in een rechtszaak met Whyte Bikes. Rich Energy zou het logo overgenomen hebben van het fietsenmerk, zo meldden we eerder.

Rich Energy haalt uit naar Verstappen na crash Magnussen: 'Klim op je fiets!'


Lees meer over:
Max Verstappen Rich Energy

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws