Verstappen over Hamilton’s milieu-uitspraken: ‘Ik hou van benzine’ Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen over Hamilton’s milieu-uitspraken: ‘Ik hou van benzine’

Verstappen over Hamilton’s milieu-uitspraken: ‘Ik hou van benzine’

De uitspraken van Lewis Hamilton over klimaatverandering houden de gemoederen flink bezig. Op de vooravond van de GP van Mexico wordt ook Max Verstappen gevraagd naar zijn mening over dit onderwerp.

In gesprek met Motorsport.com zegt Verstappen: ‘Ik hou van benzine. Kan ik dat zeggen?’ De Nederlander is van kinds af aan omgeven door auto’s en karts. Zijn vader Jos Verstappen en op hoog niveau kartende moeder Sophie hebben er voor gezorgd dat de benzine bij wijze van spreken door zijn aderen stroomt.

‘Ik hou niet van elektrische dingen’

De Nederlander vervolgt het gesprek: ‘Ik hou niet van elektrische dingen. Nou ja, ik hou van mijn elektrische brommer thuis. Maar niet voor een F1-wagen.’ Verstappen snapt het belang van het milieu, maar wil het meer in perspectief plaatsen: ‘Ik weet dat het milieu belangrijk is maar we moeten niet overreageren.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws