Kravitz kan geluk niet op na uitvalbeurt Verstappen: 'We hebben weer eens een andere winnaar' Opinie
Opinie

Kravitz kan geluk niet op na uitvalbeurt Verstappen: 'We hebben weer eens een andere winnaar'

Kravitz kan geluk niet op na uitvalbeurt Verstappen: 'We hebben weer eens een andere winnaar'

Voor het eerst sinds de Grand Prix van Singapore 2023 won er afgelopen weekend weer eens een andere coureur dan Max Verstappen in de Formule 1, dit tot blijdschap van Sky Sports-journalist Ted Kravitz. De Brit, die niet direct bekendstaat als een groot liefhebber van de Red Bull Racing-coureur, wilde echter wel benadrukken dat zijn vreugde over de uitslag niet zozeer tegen de regerend wereldkampioen was gericht.

Na de Grand Prix van Australië klonk afgelopen weekend eens niet het Wilhelmus op het podium. Verstappen was immers al na enkele ronden uitgevallen en zag daarmee tevens een einde komen aan zijn winning streak. Het was ook voor het eerst in twee jaar dat de Nederlander de eindstreep niet wist te halen, de laatste keer dat Verstappen vroegtijdig uitviel was ironisch genoeg op hetzelfde circuit. Door de problemen voor de WK-leider was het Carlos Sainz die zijn Ferrari na een indrukwekkend optreden, gezien zijn fysieke gesteldheid, als eerste over de finish stuurde op het Albert Park Circuit.

Voor Kravitz, die zich in 2022 al eens de Red Bull-woede op de hals haalde na zijn uitspraak over de 'gestolen' wereldtitel van Verstappen in 2021, was het feit dat Verstappen eens niet won een welkome verrassing. 'Als je 's nachts niet opgestaan bent om de race te kijken, dan heb je echt wat gemist', begint Kravitz zijn Notebook. 'Want dit was een hele goede. Max Verstappen heeft niet gewonnen, whoohoo!', jubelt de presentator. 'Voor de eerste keer in... hij ging in ieder geval voor zijn tiende zege op een rij.'

Niets tegen Verstappen

Kravitz komt vrijwel meteen terug op zijn uitspraak en voelt zich geroepen om zijn opmerkelijke uitspraak nog even toe te lichten. 'Voor het eerst in negen wedstrijden hebben we weer eens een andere winnaar. Daarom zei ik: Whoohoo! Niet omdat (Max, red.) Verstappen niet gewonnen heeft, maar omdat we weer eens een andere winnaar hebben in de Formule 1', verklaart Kravitz, die stelt Verstappen niets te misgunnen, zijn vreugdeuitbarsting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws