Bekijk de verzekeringsopties van InShared (Ad) Algemeen
Algemeen

Bekijk de verzekeringsopties van InShared (Ad)

Bekijk de verzekeringsopties van InShared (Ad)

In Nederland waren er op 1 januari 2022 8,9 miljoen personenauto’s. Iedere auto in ons land moet verzekerd zijn. InShared heeft vier verschillende autoverzekeringen: WA, Beperkt Casco, Beperkt Casco EXTRA en Allrisk. Wil jij jouw auto laten verzekeren? Bezoek dan de website van InShared en bekijk hun aanbod!

Elke auto in Nederland moet standaard een WA-autoverzekering hebben, omdat dat simpelweg verplicht is in ons land. Deze verzekering vergoedt schade aan anderen of spullen van anderen veroorzaakt door uw auto. De Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht. Schade aan uw eigen auto is niet verzekerd met WA. Als jij bijvoorbeeld tijdens het inparkeren een andere auto raakt en dat een deuk veroorzaakt bij de ander, dan kun je gebruik maken van de WA-autoverzekering.

Daarnaast is er de Beperkt Casco verzekering. Deze verzekering is er voor auto’s die te oud zijn voor Allrisk, maar te jong voor alleen een WA-verzekering. Hierdoor is ook een deel van uw eigen schade verzekerd bij bepaalde schades, zoals door brand of storm. Er is ook een Beperkt Casco EXTRA verzekering. Dit is net geen Allrisk, maar betekent wel dat de helft van de schade aan uw eigen auto is verzekerd, plus diefstal. Tot slot is er de Allrisk verzekering. Als je auto jonger is dan zes jaar, dan is het handig om een Allrisk verzekering te kiezen. Hierdoor is alle schade verzekerd.

Je auto verzekeren via de goedkope autoverzekering van InShared is goed voor jezelf en voor je portemonnee! InShared probeert de kosten en premies zo laag mogelijk te houden. Als er schades worden voorkomen, dan houdt iedereen geld over en dat gaat dan gewoon terug naar jou! Naast de vier autoverzekeringen kun je je bij InShared ook extra verzekeren met aanvullende dekkingen voor inzittenden en pech.

Er zijn verschillende redenen om een autoverzekering bij InShared te nemen. Zo is er een lage premie en krijg je een topautoverzekering, krijg je gratis vervangend vervoer én is er wereldwijd een 24/7 alarmcentrale bij nood of pech. Daarnaast heeft InShared ook extra dekking voor auto’s die tussen de zes en dertien jaar zijn. Je mag elke dag opzeggen, de elektrische auto’s zijn ook goed verzekerd én InShared geeft geld terug als er aan het eind van het jaar geld overblijft van de premie die zij hebben gereserveerd voor schade. Kortom, er zijn genoeg redenen om een autoverzekering te nemen bij InShared!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws