Bereid je voor op de Grand Prix van Miami met dit unieke shirt! Algemeen
Algemeen

Bereid je voor op de Grand Prix van Miami met dit unieke shirt!

Bereid je voor op de Grand Prix van Miami met dit unieke shirt!

Aanstaande zondag is het tijd voor de allereerste Grand Prix van Miami. PUMA heeft een speciaal Red Bull Racing T-shirt gemaakt voor de race in Miami. Jij kunt het unieke shirt nu bestellen bij Fuel For Fans!

Het Miami T-shirt is een speciaal shirt ter ere van de eerste Grand Prix in Miami. Het shirt is wit en heeft details in neonkleur. Op de voorkant van het shirt staat het logo van ORACLE en Red Bull Racing. Daarnaast is er ook een palmboom te zien.

Die palmboomprint, in de sfeer van Red Bull Racing Miami, staat ook in het groot op de achterkant van het shirt. Daarnaast staat daar ook een PUMA-logo. De neonkleurige palmboom en het ORACLE Red Bull Racing-logo op het shirt vormen een eerbetoon aan de bijzondere stad Miami.

Beperkte oplage van het shirt

Momenteel is het PUMA T-shirt Miami 2022 nog verkrijgbaar in alle maten, van XS tot 3XL. Je kunt het unieke shirt kopen voor een bedrag van veertig euro. Het T-shirt is gemaakt in beperkte oplage en dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bestel het shirt bij Fuel For Fans door hier te klikken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws