Alonso verwacht makkelijke onderhandelingen met Alpine: 'Duurt maar tien minuten' Formule 1
Formule 1

Alonso verwacht makkelijke onderhandelingen met Alpine: 'Duurt maar tien minuten'

Alonso verwacht makkelijke onderhandelingen met Alpine: 'Duurt maar tien minuten'

Fernando Alonso heeft nog altijd de intentie om bij het team van Alpine te blijven komend seizoen. De coureur van de Franse renstal heeft nog geen contract voor aankomend jaar, maar volgens Alonso hoeven de contractonderhandelingen niet al te lang te duren. De tweevoudig wereldkampioen hoopt dan ook dat de interesse wederzijds is. Anders kijkt Alonso mogelijk verder.

Waar Sebastian Vettel eerder op donderdag bekendmaakte dat hij gaat stoppen met de Formule 1, staat stoppen nog niet op het lijstje van Alonso. De Spanjaard houdt zijn opties open, maar hij heeft wel zo zijn voorkeur. 'Voor mij zijn alle teams een optie, zolang ze niet al twee coureurs onder contract hebben staan', wordt Alonso geciteerd door Motorsport-Total.com. 'Toch blijft het mijn prioriteit om bij Alpine te blijven. We werken nu al twee jaar samen aan dit project en we willen het verder ontwikkelen. We worden telkens beter.'

Alonso zat nog niet om de tafel met Alpine

Alpine heeft eerder ook al de wens uitgesproken om Alonso te behouden voor 2023. Desondanks zijn er nog geen gesprekken geweest tussen beide partijen. 'We hebben nog niet concreet om de tafel gezeten, maar dat gaat wel gebeuren.' De gesprekken zullen waarschijnlijk gevoerd worden in de aankomende weken. Desondanks zal dat wel gebeuren in speciale omstandigheden. 'Ik zal op vakantie zijn, net zoals alle bazen. We zullen waarschijnlijk videobellen.'

Als deze gesprekken eenmaal gestart worden, verwacht Alonso geen problemen. De coureur van Alpine verwacht dat hij niet heel lang om de tafel hoeft te zitten samen met de Franse renstal. 'Het duurt waarschijnlijk maar tien minuten voor twee partijen om het eens te worden. Ik ben blij waar ik ben en ik wil heel erg graag blijven. Er zijn wel twee kanten, dus ik zal ook niet een pistool naar iemands hoofd richten', aldus Alonso.

Kan Lewis Hamilton de eerste Mercedes-zege van het jaar binnenslepen op de Hungaroring? Zet in en krijg 13,00 keer je inzet terug!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws