Brown denkt dat McLaren misschien wel het beste rijderspaar heeft: 'Gezien de mix van jeugd en ervaring' Formule 1
Formule 1

Brown denkt dat McLaren misschien wel het beste rijderspaar heeft: 'Gezien de mix van jeugd en ervaring'

Brown denkt dat McLaren misschien wel het beste rijderspaar heeft: 'Gezien de mix van jeugd en ervaring'

Zak Brown denkt dat McLaren met Lando Norris en Oscar Piastri misschien wel over de beste line-up beschikt in de Formule 1 gezien de mix van jeugd en ervaring. De CEO van het Britse team laat verder weten dat er bij McLaren geen gebrek aan motivatie is, na de tot dusver weinig succesvolle start van het seizoen, en dat de ogen vooral gericht zijn op wat er in de pijplijn zit.

Het 2023-seizoen is voor McLaren zeer teleurstellend begonnen, maar over één aspect is Brown zeer te spreken en dat is het rijderspaar. Volgens de Amerikaan zijn Norris en Piastri een uitstekend rijderspaar en hij durft zelfs wel een stapje verder te gaan. 'We zijn enthousiast over onze line-up', begint hij bij PlanetF1.com. 'Ik denk dat deze voor de nabije toekomst net zo goed is als die van iedereen, zo niet beter gezien de jeugd en ervaring, dus we zijn enthousiast.'

Aan motivatie geen gebrek

McLaren scoorde tot dusver slechts veertien punten uit de eerste vijf Grand Prix-weekenden. Een tegenvallend aantal, maar Brown is zich ervan bewust dat het niet altijd goed kan gaan. Brown stelt verder dat er aan motivatie geen gebrek is binnen het team van McLaren. 'De energie binnen het team is geweldig. Als je een slecht weekend heb, dan sta je gewoon weer op. Iedereen heeft enorm veel motivatie. De teamcultuur is geweldig en daar is Andrea Stella ook op gefocust.'

Over de toekomst is Brown dan ook erg positief. De CEO van McLaren weet dat er behoorlijk wat in de pijplijn zit, met onder meer een nieuwe windtunnel die aan het einde van het jaar af moet zijn. Tot die tijd is het nog even behelpen. 'We zullen goede dagen hebben, maar we zullen ook slechte dagen hebben. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar we zijn allemaal zeer enthousiast, want we weten wat er aan zit te komen', aldus Brown.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws