Gasly tevreden na lovende woorden Marko: 'Dat is een eerlijke beoordeling' Formule 1
Formule 1

Gasly tevreden na lovende woorden Marko: 'Dat is een eerlijke beoordeling'

Gasly tevreden na lovende woorden Marko: 'Dat is een eerlijke beoordeling'

Pierre Gasly is tevreden met de lof die hij ontvangen heeft van Helmut Marko. De Red Bull Racing-scout gaf recentelijk aan dat hij verwacht dat Gasly het beter zou doen bij Red Bull, was hem nu die kans geboden. De AlphaTauri-voorman stelt dat de Oostenrijker het bij het juiste eind heeft en dat hij bij zijn huidige werkgever tevreden is.

'Ik denk dat dat een eerlijke beoordeling is', sprak de Fransman tegenover onder meer RaceFans voorafgaand aan de Grand Prix van Groot-Brittannië. 'Ik heb aan mijzelf gewerkt en heb meer ervaring. Laten we zeggen dat ik wat volwassener geworden ben', voegt hij daaraan toe. Ook liet hij weten een goed gesprek te hebben gehad met Marko.

'We kijken momenteel alleen naar het plan voor volgend jaar. Ik richt mij graag op mijzelf en mijn eigen prestaties. Ik wil zo veel mogelijk punten voor het team scoren want we zitten in een seizoen waarin we sterk zijn en voor de vijfde positie kunnen vechten', vervolgt hij volgens het Britse medium. Voor AlphaTauri een unieke situatie, die Gasly volledig uit wil buiten.

Gasly tevreden bij AlphaTauri

Gasly wil graag voor podia vechten, maar weet dat Formule 1-stoeltjes schaars zijn. Het feit dat hij zich aan het ingraven is bij zijn huidige team, AlphaTauri, daar is hij dan ook over te spreken. Red Bull lonkt, maar de enkelvoudig Grand Prix-winnaar heeft geen haast: 'Ik doe het goed bij AlphaTauri en ben blij met hoe het loop. Natuurlijk wil ik graag voor betere posities op het circuit kunnen vechten, maar dat betekent niet dat ik momenteel niet tevreden ben.'

'Het is een persoonlijke doelstelling', concludeert hij. In de nabije toekomst zou hij de kans graag willen, maar een keuze van de Oostenrijkse renstal verwacht hij over enkele dagen niet. Het is meer een kwestie van een paar weken volgens Gasly. Zijn toekomst ligt in de handen van Red Bull. Mocht hij gepromoveerd worden dan vindt hij dat mooi, zo niet dan is dat voor hem ook oké.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws