In het kort | Oud-teambaas Briatore heeft hartoperatie achter de rug, goedaardige tumor verwijderd Formule 1
Formule 1

In het kort | Oud-teambaas Briatore heeft hartoperatie achter de rug, goedaardige tumor verwijderd

In het kort | Oud-teambaas Briatore heeft hartoperatie achter de rug, goedaardige tumor verwijderd

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.

Oud-teambaas Briatore heeft hartoperatie achter de rug, goedaardige tumor verwijderd

Voormalig Renault-teambaas Flavio Briatore laat op zijn Instagram-pagina weten dat hij een succesvolle hartoperatie heeft gehad. De Italiaan ging ruim een week geleden naar het ziekenhuis voor een routinecontrole, maar daar werd een goedaardige tumor gevonden en dus moest Briatore onder het mes. Hij meldt dat de operatie goed is verlopen en komt met een dringende boodschap. 'Het is belangrijk om de controle te blijven doen. Medische preventie is essentieel! Na een routinecontrole onderging ik een hartoperatie omdat ik een goedaardige tumor had. Deze werd verwijderd met een minimaal invasieve operatie. De operatie was een succes', aldus Briatore.

F1-eigenaar Liberty Media staat op punt om MotoGP over te nemen

Het Amerikaanse bedrijf Liberty Media heeft een deal ter waarde van vier miljard dollar afgerond om de MotoGP ook in haar beheer te hebben, zo meldt Motorsport.com. De afronding van de aankoop, zo klinkt het net als een online-bestelling, wordt waarschijnlijk in de aankomende dagen bekendgemaakt. Dorna, de huidige eigenaar van de MotoGP wil al een tijdje van het verlieslijdende kampioenschap af. In 2022 moest het nog 975 miljoen dollar investeren om schulden af te betalen.

Mercedes-teambaas Wolff slaat Grand Prix van Japan over

Mercedes-teambaas Toto Wolff zal over twee weken in Japan ontbreken op de pitmuur van het Duitse team. Volgens verschillende Britse media, waaronder The Mirror, heeft de afwezigheid van de Oostenrijker niets te maken met de tegenvallende resultaten van Mercedes in het afgelopen weekend in Australië, maar was dit voorafgaand aan het seizoen al afgesproken. Bradley Lord zal zijn taken vermoedelijk overnemen tijdens het Grand Prix-weekend in Japan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws