Moedig Verstappen aan en bestel de Max Verstappen 2022 Special Edition pet! Formule 1
Formule 1

Moedig Verstappen aan en bestel de Max Verstappen 2022 Special Edition pet!

Moedig Verstappen aan en bestel de Max Verstappen 2022 Special Edition pet!

Dit weekend rijdt Max Verstappen zijn thuisrace op het circuit van Zandvoort. Vorig jaar wist de Nederlander te winnen in de badplaats en ook dit jaar hopen Verstappen en de Orange Army daar natuurlijk op. Bestel nu de Max Verstappen 2022 Special Edition pet en schreeuw Verstappen naar de overwinning!

Deze nieuwe pet is speciaal uitgebracht voor de Grand Prix van België en Nederland. De Max Verstappen-pet is lichtblauw en heeft een platte klep. Op de voorkant van de pet staat een grote oranje '1'. Daarnaast is daar ook het logo van Red Bull Racing te zien.

Verder staan de logo's van sponsoren CarNext en PUMA op de pet. Uiteraard zijn er ook oranje tinten te zien op de pet, natuurlijk verwijzend naar de kleur van Nederland. Wil jij Verstappen aanmoedigen tijdens de Grand Prix van Nederland? Bestel de nieuwe Max Verstappen-pet dan hier!

Bestel de nieuwe Dutch GP cap hier!

Naast deze speciale pet van Verstappen kun je ook de nieuwe Dutch GP cap bestellen. Die pet is volledig oranje en daarnaast staan er verschillende dingen op de cap. Zo staat er op de voorkant een grote 'N', in de blauwe en witte kleur, die uiteraard staat voor Nederland. Aan de ene zijkant van de pet staat 'Netherlands' en aan de andere kant is het logo van de Dutch Grand Prix 2022 te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws