Oud Ferrari-president Di Montezemolo: 'Tijden met Schumacher waren bijzonder' Formule 1
Formule 1

Oud Ferrari-president Di Montezemolo: 'Tijden met Schumacher waren bijzonder'

Oud Ferrari-president Di Montezemolo: 'Tijden met Schumacher waren bijzonder'

Voormalig Ferrari-president Luca di Montezemolo zegt vaak aan Michael Schumacher te denken. De 73-jarige Italiaan won in totaal negentien kampioenschappen in de Formule 1 met onder meer Niki Lauda, Kimi Räikkönen en Schumacher. Toch vindt Di Montezemolo de tijd met de Duitser het meest bijzonder.

De oud Ferrari-president zegt een speciale band te hebben gehad met de zevenvoudig wereldkampioen. 'Ik denk heel vaak aan Michael', vertelt hij bij Welt. 'Vooral tijdens de feestdagen natuurlijk. Ik hou van zijn familie en zijn vrouw Corinna en de kinderen GIna en Mick waren vaak bij mij thuis. Ik bid vaak voor Michael.' Ondanks dat heeft de Italiaan hem niet meer gezien sinds het skiongeluk van Schumacher.

'Michael is altijd in mijn gedachten, maar ik heb ook het grootste respect voor de beslissing die zijn familie neemt', aldus Di Montezemolo. Op enkele uitzonderingen na heeft de familie van de Formule 1-legende ervoor gekozen geen bezoek toe te laten. Di Montezemolo zegt goede herinneringen te hebben aan de tijd van Schumacher bij Ferrari. 'De tijden met Michael waren bijzonder', geeft hij aan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws