Pérez verwacht na incident weer assistentie van Verstappen: 'Anders begrijp ik er niks meer van' Formule 1
Formule 1

Pérez verwacht na incident weer assistentie van Verstappen: 'Anders begrijp ik er niks meer van'

Pérez verwacht na incident weer assistentie van Verstappen: 'Anders begrijp ik er niks meer van'

Sergio Pérez denkt dat de situatie met Max Verstappen op een volwassen manier afgehandeld zal worden. De coureur van Red Bull Racing had tijdens de Grand Prix van Brazilië verwacht dat zijn teamgenoot hem aan het einde weer voor zou laten, maar dit gebeurde niet. Daar had Verstappen zo zijn eigen redenen voor en daar was Pérez zeer teleurgesteld over. De coureur verwacht dat het in de toekomst anders zal verlopen.

Er is veel besproken bij Red Bull na afloop van de Braziliaanse Grand Prix. 'We doen dat intern binnen het team en daarna gaan we verder', wordt Pérez geciteerd door Motorsport.com. 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld, vooral na alles wat ik heb gedaan. Maar ik weet zeker dat we allemaal volwassen zijn en dit achter ons kunnen laten.' De Red Bull-coureur verwacht dan ook dat hij volgende week wel de nodige hulp zal krijgen. 'Absoluut, anders begrijp ik er niks meer van. In de toekomst gaat het anders zijn, niet alleen in Abu Dhabi.'

De viervoudig racewinnaar besloot ook nog via Twitter een reactie te plaatsen. Daar stelde Pérez ook dat hij het liefst vooruit wil kijken. 'Wat een dag gisteren. Een veilig podium werd onmogelijk door ons gebrek aan tempo en alles werd nog moeilijk door de safety car. Nu focussen we ons op Abu Dhabi. Met Max en het team is gisteren alles besproken en dat zal intern blijven, dit ligt achter ons en we zullen blijven werken als het geweldige team dat we tot nu toe zijn geweest.'

Pérez: 'Het ging van kwaad tot erger'

Door de crash van Verstappen met Lewis Hamilton was Pérez de aangewezen man om tegen George Russell te strijden. De Mexicaan kwam echter geen enkel moment in de buurt van de Mercedes-coureur. 'Het ging allemaal van kwaad tot erger. 'We hadden een heel goede eerste stint en ook de tweede stint ging prima, maar daarna was de laatste stint echt heel slecht. De safety car heeft onze race echt verpest doordat wij op mediums reden bij de herstart. Ik had geen grip en ik was simpelweg passagier', besluit de Red Bull-coureur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws