Seidl blij met progressie McLaren: 'Laat het harde werk in Woking zien' Formule 1
Formule 1

Seidl blij met progressie McLaren: 'Laat het harde werk in Woking zien'

Seidl blij met progressie McLaren: 'Laat het harde werk in Woking zien'

Andreas Seidl hoopt met McLaren weer met beide coureurs in de punten te eindigen in Imola. De afgelopen twee seizoen scoorde de Britse renstal telkens punten tijdens de Grand Prix van Emilia Romagna. Afgelopen raceweekend in Australië wisten Lando Norris en Daniel Ricciardo ook goede punten mee naar huis te nemen voor hun team.

McLaren lijkt de weg omhoog te hebben gevonden na de eerste twee races in Bahrein en Saoedi-Arabië. In Melbourne behaalde het team het beste resultaat van het seizoen tot nu toe. 'De vijfde en zesde plek in Australië was echt een fantastisch resultaat voor het team', zegt de McLaren-teambaas in een persbericht van het team. 'Dat laat zien hoe hard iedereen werkt in Woking. We moeten stappen voorwaarts blijven zetten.'

Vorig jaar behaalde McLaren een fantastisch resultaat in Imola. Norris eindigde op de derde plek, terwijl Ricciardo als zesde eindigde. Seidl hoopt op meer van hetzelfde tijdens het aankomende Grand Prix-weekend. 'We willen weer met beide auto's in de punten eindigen. Een circuit als dat van Imola zorgt altijd voor extra mogelijkheden en we moeten ervoor zorgen dat we daarop kapitaliseren.'

Seidl: 'Onszelf belonen met extra punten'

Aankomend weekend staat ook het eerste sprintraceweekend van dit seizoen op het programma. Seidl kijkt uit naar het weekend en hoopt extra punten mee naar huis te nemen. 'Imola is geweldig. Het is een historisch circuit en ik ben benieuwd hoe de nieuwe auto's reageren op deze baan. Vanwege de sprintrace zullen we heel veel actie zien dit weekend. We hopen onszelf te belonen met extra punten', aldus de Duitser.

Lees ook

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws