Storey verkoopt groot deel Rich Energy, verkocht bedrijf blijft mogelijk Haas-sponsor Formule 1
Formule 1

Storey verkoopt groot deel Rich Energy, verkocht bedrijf blijft mogelijk Haas-sponsor

Storey verkoopt groot deel Rich Energy, verkocht bedrijf blijft mogelijk Haas-sponsor

Een nieuwe update in de inmiddels amuserende soap rondom Rich Energy en het Formule 1-team van Haas. Na een chaotisch weekend vol statements heen en weer, lijkt er meer duidelijkheid te komen over wat nu de te nemen stappen worden voor beide partijen.

Dinsdagavond werd bekend dat de eigenaar van Rich Energy, William Storey, dinsdag een groot deel van de aandelen van het bedrijf verkocht heeft naar voormalige aandeelhouders. Het nieuwe bedrijf heeft zich ingeschreven als 'Lightning Volt', aldus Formula Money.

Rich Energy wordt 'Rich Energy Racing Limited'

De entrepreneurspraktijken van Storey eindigen hierbij echter niet. Storey zet het niet verkochte gedeelte aan aandelen om in een nieuw bedrijf, namelijk 'Rich Energy Racing Limited'. Het is nog onduidelijk wat precies de intenties zijn van Storey over de bestemming van zijn nieuwe B.V. Lightning Volt, dat verder gaat zonder Storey, wordt mogelijk de nieuwe sponsor van Haas. Als dit het geval zou zijn, verwacht men een nieuwe livery voor de Amerikaanse Formule 1-bolide.


Lees meer over:
Formule 1 Haas Rich Energy

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws