Update | Kan verrassende startopstelling gevaar opleveren voor Verstappen? (Ad) Formule 1
Formule 1

Update | Kan verrassende startopstelling gevaar opleveren voor Verstappen? (Ad)

Update | Kan verrassende startopstelling gevaar opleveren voor Verstappen? (Ad)

Het gehele seizoen gaan Max Verstappen en Charles Leclerc redelijk nek-aan-nek bij de bookmakers. Maar voor het eerst zijn de bookmakers volledig overtuigd van een Nederlandse zege in een Grand Prix. Dit weekend bij de Grand Prix van Canada is Verstappen dé grote favoriet met Leclerc, en Sergio Perez, op grote achterstand. Wij zullen na iedere sessie een update geven van de odds.

De laatste weken begint de suprematie van Red Bull steeds meer vorm te krijgen. De plaatsen één en twee in de WK-stand zijn in handen van Verstappen en Perez en de voorsprong om de constructeurstitel op Ferrari is 80 punten. Het zou jammer zijn als de verschillen zo vroeg in het seizoen al te groot worden en daarom hopen we dat Ferrari, na de belabberde weken die het heeft gehad, in Canada beter voor de dag kan komen.

Als we een kijkje gaan nemen bij de wedkantoren dan is het overduidelijk wie aankomend weekend de GP van Canada gaat winnen. Verstappen krijgt slechts een odd toebedeeld van 1.83. In de acht Grand Prix's die tot nu toe verreden zijn zat Leclerc binnen een kleine marge van Verstappen of andersom. Nu volgt de Monegask op grote afstand met een odd van 4.00, op gelijke hoogte met Perez.

Updates odds eindzege

Coureur Odd eindzege GP Canada (Na afloop kwalificatie)
Max Verstappen 1.38
Carlos Sainz 5.50
Fernando Alonso 13.00
Charles Leclerc 21.00
Sergio Perez 21.00
Lewis Hamilton 21.00
Andere coureur 51.00 - 3001.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.


0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws