Wolff vreest voor Red Bull na aankondiging Perez: 'Dit maakt ze nog sterker' Formule 1
Formule 1

Wolff vreest voor Red Bull na aankondiging Perez: 'Dit maakt ze nog sterker'

Wolff vreest voor Red Bull na aankondiging Perez: 'Dit maakt ze nog sterker'

De aankondiging van Sergio Perez bij Red Bull Racing heeft voor kopzorgen gezorgd bij Mercedes-teambaas Toto Wolff. De Oostenrijker denkt dat het team met Perez achter het stuur een stuk gevaarlijker zal zijn voor Mercedes, doordat Red Bull nu twee coureurs heeft die op topniveau kunnen meestrijden met de Mercedes-bolides.

'We houden eigenlijk altijd al rekening met Red Bull, ze hebben als team een enorme staat van dienst', vertelt Wolff aan AMuS. 'Het is een team dat de laatste jaren op topniveau heeft gepresteerd. Daarnaast heeft het team Max Verstappen als coureur. Samen met Perez hebben ze een enorm ervaren opstelling binnen weten te hengelen', gaat Wolff verder.

De Oostenrijker houdt er dan ook rekening mee dat het team van Max Verstappen ook beter zal kunnen aanhaken. De net getekende Mexicaan heeft dit jaar laten zien dat hij ook mee kan doen om de winst in de juiste auto. 'Naar mijn mening wordt Red Bull alleen maar sterker met deze twee coureurs. Ze gaan een sterke tegenstander voor ons worden in het constructeurskampioenschap.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws