Wolff wil terugvechten in Frankrijk: 'Ik ben woedend' Formule 1
Formule 1

Wolff wil terugvechten in Frankrijk: 'Ik ben woedend'

Wolff wil terugvechten in Frankrijk: 'Ik ben woedend'

Toto Wolff wil na de tegenvallende Grand Prix van Azerbeidzjan terugvechten tijdens de volgende race op de kalender, de GP van Frankrijk. Op Circuit Paul Ricard moet de woede bij Mercedes worden omgezet in positieve motivatie, zodat de strijd met Red Bull Racing weer hervat kan worden.

Nadat Mercedes op het stratencircuit van Baku hard verloor van concurrent Red Bull, was er weinig teken voor vreugde. 'Het gaat een paar dagen pijn doen, maar we zorgen ervoor dat we er in Frankrijk weer bij staan', verklaarde Wolff na afloop van de race in Azerbeidzjan.

'We hebben een team dat zó sterk is, ik ben woedend', zegt een flink aangeslagen Wolff bij Sky Sports. De woede kan volgens de Mercedes-teambaas echter goed gebruikt worden in Frankrijk. 'We gaan die woede omzetten in strijdlustigheid. We zijn strijders, en we komen terug.'

Mercedes loopt achter in beide kampioenschappen

Mercedes en Red Bull duiken het Grand Prix-weekend van Frankrijk in met vier WK-punten verschil tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, in het voordeel van de Nederlander. De Oostenrijkse renstal staat ook aan kop in het constructeurskampioenschap: hier heeft Red Bull een voorsprong van 26 punten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws