Liveblog Formule 1

Om u continu op de hoogte te houden van de activiteiten in de Formule 1, ook tijdens de activiteiten zelf, voorziet F1Maximaal u tijdens elk live-evenement van een liveblog. Hierin worden actualiteiten bijgehouden van op het circuit, evenals wat er via de sociale media gezegd wordt over de betreffende sessies.

De tekst gaat verder onder het nieuws.

Liveblog Formule 1-sessies

Op vrijdagochtend kunt u genieten van ons live verslag van de eerste vrije training. Doorgaans wordt deze opgevolgd door een middagsessie, die tevens door F1Maximaal verslagen wordt. Op zaterdagochtend zijn wij dan weer terug bij u met de derde vrije training voorafgaand aan een Grand Prix, om 's middags te kijken naar de kwalificatie, voor degenen die geen beschikking hebben tot hun televisie en het evenement niet live kunnen zien. Ten slotte kunt u ook meekrijgen wat er gedurende de races gebeurt wanneer u bij ons instroomt op de zondag.

Liveblog andere evenementen

F1Maximaal houdt u ook op de hoogte van enkele simraces. Max Verstappen is vaak genoeg te vinden achter het virtuele stuur en daar houden we u dan graag van op de hoogte. Ook staat er een liveblog klaar tijdens WEC-races, om u zo te voorzien van een breed pakket van races in de autosport. Ook grote evenementen en nieuwsverhalen binnen de Formule 1 verslaat F1Maximaal live, om iedereen up-to-date met de laatste ontwikkelingen binnen de sport. 

Liveblog Formule 1 Nieuws