Gepersonaliseerde Honda van Verstappen wordt geveild: dit is wat je moet betalen Max Verstappen
Max Verstappen

Gepersonaliseerde Honda van Verstappen wordt geveild: dit is wat je moet betalen

Gepersonaliseerde Honda van Verstappen wordt geveild: dit is wat je moet betalen

Een auto van Max Verstappen is in de veiling gegaan, zo meldt Catawiki in een persbericht. Het gaat om de Honda Civic Type-R GT uit 2018. Met die auto reed de inmiddels 25-jarige Nederlander rond in zijn vrije tijd gedurende zijn eerste kampioenschapsjaar in 2021.

De auto bevat een verzekeringscertificaat uit Monaco en heeft ook nog een handtekening van de inmiddels tweevoudig wereldkampioen Formule 1 op het dashboard en aan de achterkant van de wagen. Het is dus een redelijk gepersonaliseerde auto van de coureur van Red Bull Racing.

Honda van Verstappen kan nog in waarde stijgen

Sander Houdel, auto-expert van Catawiki, ziet dat de toenemende populariteit van de Formule 1 terug te zien is in de waarde van verzamelitems van onder meer Verstappen. 'Hij is enorm populair en zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de jongste en meest getalenteerde coureurs ter wereld. Als de auto goed wordt behandeld, heeft het een groot potentieel om de komende jaren in waarde te stijgen.'

De geschatte prijs van de Honda Civic van Verstappen ligt tussen de 50.000 en 60.000 euro. Bovendien is de auto nog in zeer goede staat. De veilig is vrijdag 9 december begonnen en duurt nog tot en met maandag 19 december. Meer info over de veiling en/of de auto vind je hier.

Video | Verstappen in actie met zijn Honda Civic Type-R GT

Krijg 3.5 keer je inzet terug als Nederland van Argentinië wint! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws