Hamilton geduchte concurrent, voorspelt Verstappen: 'Maar George, Charles en Lando ook' Max Verstappen
Max Verstappen

Hamilton geduchte concurrent, voorspelt Verstappen: 'Maar George, Charles en Lando ook'

Hamilton geduchte concurrent, voorspelt Verstappen: 'Maar George, Charles en Lando ook'

Lewis Hamilton wordt in 2023 een geduchte concurrent, zo voorspelt Max Verstappen. De zevenvoudig wereldkampioen won vorig seizoen geen enkele Grand Prix met Mercedes, maar als hij de auto ervoor heeft, kan hij zo weer meedoen om de titel, denkt Verstappen. Er liggen echter meer kapers op de kust.

'Natuurlijk is hij dat', stelt de coureur van Red Bull Racing op de vraag van Sky Sports F1 of Hamilton een geduchte concurrent van hem is in de strijd om de wereldtitel van 2023. 'Hij is één van de grootste coureurs die deze sport heeft gekend. Als hij de auto heeft om het te doen, kan hij weer voor de titel vechten, maar dat geldt ook voor George, Charles en Lando.'

Als je Russell, Leclerc en Norris een auto geeft die in staat is om een kampioenschap te winnen, dan kunnen ze dat volgens Verstappen. 'Maar het gaat er ook om dat als je de auto hebt, je onder die druk geen grote fouten mag maken. Dat is weer een ander soort druk, maar ik ben ervan overtuigd dat als die gasten alles op rolletjes hebben, dan is alles mogelijk en hebben zij het talent om te winnen.'

Verstappen verdedigt tweede F1-titel tegen Hamilton

Verstappen mag in 2023 opnieuw zijn wereldtitel verdedigen, nadat hij dat vorig seizoen ook al moest doen. Zo won hij in 2021 de titelstrijd van Hamilton, die vorig seizoen geen potten kon breken. Het was het eerste jaar waarin de Engelsman geen enkele Grand Prix wist te winnen, terwijl Verstappen vijftien keer op de hoogste trede van het podium te bewonderen was.

Poll

Wie wordt de grootste concurrent van Max Verstappen in 2023?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws