Verstappen onthult: 'Wij komen natuurlijk ook met upgrades' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen onthult: 'Wij komen natuurlijk ook met upgrades'

Verstappen onthult: 'Wij komen natuurlijk ook met upgrades'

Red Bull Racing zal op termijn met upgrades komen voor de RB18. Dat onthult Max Verstappen in gesprek met de NOS. Mercedes kwam voor de testdagen in Bahrein al met een flink aangepaste bolide, terwijl Red Bull een redelijk ongewijzigde auto meebracht na de testdagen in Barcelona.

Verstappen houdt zich desondanks niet bezig met wat Mercedes doet: 'Wij moeten gewoon naar onze auto kijken. Wij komen natuurlijk ook met upgrades. Niet op dit moment, maar die komen er wel aan, maar hopelijk is de auto snel genoeg.' Wanneer die upgrades wel komen, geeft de 24-jarige niet prijs. Wel weet de Nederlander wanneer hij blij is na de testdagen in Bahrein: 'Als we veel kilometers maken en meer te weten komen over de auto, ook qua balans.'

Verstappen en F1-coureurs delen 'krachtig' statement over oorlog Rusland-Oekraïne

De regerend wereldkampioen vertelt ook over het statement dat hij samen met de andere F1-coureurs maakte. Het ging om een statement tegen de oorlog die Rusland is begonnen tegen Oekraïne. 'We zitten met alle rijders in een WhatsApp-groep, met de GPDA (Grand Prix Drivers' Association, red.) allemaal samen. Daar overleg je natuurlijk dat soort dingen en dat je ook allemaal samen hetzelfde statement uitbrengt. Ik denk dat dat veel krachtiger is dan dat je het als individu op social media zet', vertelt de Limburger.

Verstappen zegt dat hij ondanks zijn status als wereldkampioen niet het voortouw neemt of hoeft te nemen met zulke initiatieven: 'Het heeft niks met het wereldkampioen-zijn te maken. Iedereen deelt daar zijn mening in. Ik vind het heel fijn dat de jongens in die WhatsApp-groep ook echt wel daarmee bezig zijn', besluit de coureur van Red Bull.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws